Publicat a Competició

27ª Copa del Pacífic Saga 2011

Els pilots dels Ultramagic Racers ocupen totes les posicions del podi!

¡8 de les 10 primeres posicions van ser aconseguides per pilots que van volar en Ultramagic Racers!

Enhorabona  de part de l’Equip Internacional d’Ultramagic a Zoltan Nemeth d’Hongria per la seva primera plaça i esdevenir guanyador de la 27ª Copa del Pacífic, celebrada a Saga, Japó, entre els dies 2 i 6 de novembre de 2011. Felicitacions també a Yoshimi Kodama de Japó per aconseguir la segona posició. Felicitacions a Yoshihiro Masumoto de Japó per aconseguir la 3a plaça.

Zoltan Nemeth, Yoshimi Kodama i Yoshihiro Masumoto van volar en els seus globus Ultramagic Racer, a més de 5 pilots classificats en les 10 primeres places.

Va haver-hi 54 participants en la competició, amb un total d’11 proves completades. Amb els 3 primers classificats i 8 pilots entre les 10 primeres posicions, volant amb Ultramagic Racers, aquest ha estat un excel•lent resultat per a l’equip Internacional d’Ultramagic. Enhorabona a tots, especialment als pilots classificats en el top 10.